Overslaan en naar de inhoud gaan

Word allround medewerker bij Kwalitaria

...vind de lekkerste job bij jou in de buurt!

 • Word Allround medewerker bij Kwalitaria!
  Allround medewerker

  Open sollicitatie: Allround medewerker bij Kwalitaria

  Kun jij burgers flippen als een burger-meester? Krijg jij het warm van keiharde knaken? En weet jij ondertussen koel te blijven in de drukke spits? Dan ben jij een geboren frietbaas! Solliciteer nu op deze lekkere vacature voor een (bij)baan bij Kwalitaria.

  Lees meer
 • Word Allround medewerker bij Kwalitaria!
  Allround medewerker

  Allround medewerker bij Kwalitaria Stationskwartier in Kampen

  Kun jij burgers flippen als een burger-meester? Krijg jij het warm van keiharde knaken? En weet jij ondertussen koel te blijven in de drukke spits? Dan ben jij een geboren frietbaas! Solliciteer nu op deze lekkere vacature voor een vaste baan voor 16-20 uur per week bij Kwalitaria Stationskwartier.

  Lees meer
 • Word Allround medewerker bij Kwalitaria!
  Allround medewerker

  (Bij)baan allround medewerker bij Kwalitaria Oranjelaan in Zoetermeer

  Kun jij burgers flippen als een burger-meester? Krijg jij het warm van keiharde knaken? En weet jij ondertussen koel te blijven in de drukke spits? Dan ben jij een geboren frietbaas! Solliciteer nu op deze lekkere vacature voor een (bij)baan bij Kwalitaria Oranjelaan.

  Lees meer
 • Word Allround medewerker bij Kwalitaria!
  Allround medewerker

  (Bij)baan allround medewerker bij Kwalitaria De Gaard in Utrecht

  Kun jij burgers flippen als een burger-meester? Krijg jij het warm van keiharde knaken? En weet jij ondertussen koel te blijven in de drukke spits? Dan ben jij een geboren frietbaas! Solliciteer nu op deze lekkere vacature voor een (bij)baan bij onze nieuwe vestiging Kwalitaria De Gaard in Utrecht die binnenkort opent.

  Lees meer
 • Word Allround medewerker bij Kwalitaria!
  Allround medewerker

  (Bij)baan allround medewerker bij Kwalitaria Harte Vier in Roosendaal

  Kun jij burgers flippen als een burger-meester? Krijg jij het warm van keiharde knaken? En weet jij ondertussen koel te blijven in de drukke spits? Dan ben jij een geboren frietbaas! Solliciteer nu op deze lekkere vacature voor een (bij)baan bij Kwalitaria Harte Vier in Roosendaal.

  Lees meer
 • Word Allround medewerker bij Kwalitaria!
  Allround medewerker

  (Bij)baan allround medewerker bij Kwalitaria Balijelaan in Utrecht

  Kun jij burgers flippen als een burger-meester? Krijg jij het warm van keiharde knaken? En weet jij ondertussen koel te blijven in de drukke spits? Dan ben jij een geboren frietbaas! Solliciteer nu op deze lekkere vacature voor een (bij)baan bij Kwalitaria Balijelaan in Utrecht.

  Lees meer

Paginering

De lekkerste bijbaan bij Kwalitaria

...solliciteer nu!

Flip jij burgers als een echte burgermeester? Krijg jij het warm van keiharde knaken? Maar weet jij het hoofd koel te houden in de spits? Dan mag jij jezelf een echte frietbaas noemen! Frietbaas, dat klinkt toch als de allerleukste baan of bijbaan in de horeca?! Als allround medewerker in onze snackbar houd jij je bezig met het opnemen van bestellingen, het klaarmaken van de lekkerste gerechten en je zorgt ervoor dat de winkel er altijd tiptop uitziet. Nu horen wij je denken: ‘Wat verdient dat?’ Logische vraag, want een goedbetaalde bijbaan is voor jou natuurlijk belangrijk. Je salaris is afhankelijk van je leeftijd, ervaring en de Kwalitaria vestiging waar je komt te werken. Tot 18 jaar kan jouw uurloon oplopen tot wel 8,96 euro per uur en daarna zelfs tot 14,04 euro. Goed om te weten: in dit salaris zijn jouw vakantiegeld- en uren al inbegrepen.

Op zoek naar vakantiewerk bij Kwalitaria?

Da’s lekker: als cafetaria medewerker bij Kwalitaria kun je jouw uren flexibel indelen. Perfect voor alle scholieren die een bijbaan naast hun studie zoeken! Kies jij voor een parttime bijbaan, een bijbaan in de avonduren, een weekend bijbaan of voor vakantiewerk bij Kwalitaria? Er is altijd een lekkere job voor jou! Ook voor een fulltime baan in de horeca kun je bij Kwalitaria terecht. Wist je dat wij diverse opleidingsmogelijkheden aanbieden? Wie weet ga jij straks van vakantiewerk in de horeca naar een glansrijke carrière bij Kwalitaria!

Solliciteer op dé studenten bijbaan vanaf 16 jaar

Heb je inmiddels trek gekregen in een flexibele studenten bijbaan of vakantiebaan in de horeca? Waar wacht je dan nog op? Stil die trek door online te solliciteren op een van onze allround medewerker vacatures. Bij de meeste Kwalitaria locaties kun je al vanaf 16 jaar met een bijbaan aan de slag. Vul je locatiegegevens in op de website en vind alle openstaande vacatures bij jou in de buurt.