Overslaan en naar de inhoud gaan
Kwalitaria, natuurlijk de lekkerste

Ons verhaal

...natuurlijk de lekkerste!

Aangenaam! Wij zijn Kwalitaria, een cafetaria maar dan net even anders dan dat je gewend bent. Je kent ons misschien wel van de lekkere burgers, friet en snacks, maar we zijn veel meer dan dat. We vertellen je er graag meer over!

Lees meer...

Ons recept voor succes

Wist je dat er meer dan 130 Kwalitaria vestigingen zijn, verspreid door heel Nederland? Daar bereiden we al meer dan 30 jaar de lekkerste gerechten. Van friet met een snack tot sappige burgers, maaltijden, belegde broodjes en salades. En al deze lekkernijen brengen we ook bij onze gasten thuis! We voegen regelmatig nieuwe gerechten toe aan onze menukaart, maar de basis blijft altijd hetzelfde: we staan voor lekkere producten van hoge kwaliteit, een vriendelijke bediening én aandacht voor duurzaamheid.

 

Natuurlijk de lekkerste

Smaak staat bij ons voorop, maar daarbij verliezen we duurzaamheid niet uit het oog. ‘Natuurlijk de lekkerste’ noemen we dat. En wat betekent dat dan? Nou, onze burgers maken we bijvoorbeeld van duurzaam vlees van Hollandse bodem. Verder werken we zoveel mogelijk met plofkipvrije producten, voegen we steeds meer vegetarische opties toe aan ons assortiment en gebruiken we verse weidemelk voor onze ijsjes en milkshakes. Mmm, dat smaakt pas echt naar meer, vind je ook niet?

Werken bij Kwalitaria

 

Kwalitaria facts

  • We bestaan al sinds 1989.
  • Er zijn 136 Kwalitaria locaties verspreid door heel Nederland.
  • ...waarvan 113 bezorglocaties.
  • ...en 26 locaties met een Délifrance Shop-in-Shop.
  • Per vestiging zijn er gemiddeld 15 medewerkers in dienst.
  • In totaal zijn er circa 2000 medewerkers werkzaam bij Kwalitaria.

Smaakt dit naar meer?

...kom werken bij Kwalitaria!

Kun jij niet wachten om met de lekkerste producten en ingrediënten te werken? Bekijk dan snel de vacatures bij jou in de buurt en solliciteer direct online.