Overslaan en naar de inhoud gaan

Word bezorger bij Kwalitaria

...vind de lekkerste job bij jou in de buurt!

 • Word bezorger bij Kwalitaria!
  Bezorger

  Open sollicitatie: Bezorger bij Kwalitaria

  Betaalde legdays, je eigen fanbase met blije gasten, keiharde knaken en goed te combineren met school of studie. Een bijbaan of vakantiebaan als bezorger smaakt naar meer! Ben jij op zoek naar de allerlekkerste bijbaan? Word bezorger bij Kwalitaria!

  Lees meer
 • Word bezorger bij Kwalitaria!
  Bezorger

  Bijbaan als bezorger bij Kwalitaria Stationskwartier in Kampen

  Betaalde legdays, je eigen fanbase met blije gasten, keiharde knaken en goed te combineren met school of studie. Een bijbaan of vakantiebaan als bezorger smaakt naar meer! Ben jij op zoek naar de allerlekkerste bijbaan? Word bezorger bij Kwalitaria Stationskwartier in Kampen!

  Lees meer
 • Word bezorger bij Kwalitaria!
  Bezorger

  Bijbaan als bezorger bij Kwalitaria Oranjelaan in Zoetermeer

  Je eigen fanbase met blije gasten, keiharde knaken en goed te combineren met school of studie. Een bijbaan of vakantiebaan als bezorger smaakt naar meer! Ben jij op zoek naar de allerlekkerste bijbaan? Word fiets of scooterbezorger bij Kwalitaria Oranjelaan!

  Lees meer
 • Word bezorger bij Kwalitaria!
  Bezorger

  Bijbaan als bezorger bij Kwalitaria De Gaard in Utrecht

  Betaalde legdays, je eigen fanbase met blije gasten, keiharde knaken en goed te combineren met school of studie. Een bijbaan of vakantiebaan als bezorger smaakt naar meer! Ben jij op zoek naar de allerlekkerste bijbaan? Word bezorger bij Kwalitaria De Gaard in Utrecht!

  Lees meer
 • Word bezorger bij Kwalitaria!
  Bezorger

  Bijbaan als bezorger bij Kwalitaria Délifrance Vianen

  Betaalde legdays, je eigen fanbase met blije gasten, keiharde knaken en goed te combineren met school of studie. Een bijbaan of vakantiebaan als bezorger smaakt naar meer! Ben jij op zoek naar de allerlekkerste bijbaan? Word bezorger bij Kwalitaria Délifrance Vianen!

  Lees meer
 • Word bezorger bij Kwalitaria!
  Bezorger

  Bijbaan als bezorger bij Kwalitaria Parijsch in Culemborg

  Betaalde legdays, je eigen fanbase met blije gasten, keiharde knaken en goed te combineren met school of studie. Een bijbaan of vakantiebaan als bezorger smaakt naar meer! Ben jij op zoek naar de allerlekkerste bijbaan? Word bezorger bij Kwalitaria Parijsch in Culemborg!

  Lees meer

Paginering

Een bijbaan als bezorger bij Kwalitaria?

...solliciteer nu!

Je eigen fangroep met tevreden gasten, legdays die betaald worden en keiharde knaken. Een bijbaan als bezorger bij Kwalitaria smaakt naar meer! Vanaf 16 jaar kun je solliciteren op een van onze parttime bezorger vacatures. Nu vraag jij je waarschijnlijk af: “Wat verdient een bezorger bij Kwalitaria?” Logisch, want je wilt natuurlijk wel een goed betaalde bijbaan. Komt ie: bij een leeftijd van 16 jaar is jouw uurloon gemiddeld 7,01 euro per uur en voor 17 jaar is dit 8,96 euro. En daar komt de fooi nog eens bovenop! In dit bezorger salaris zijn je vakantiegeld- en uren al inbegrepen en wat je exact gaat verdienen hangt af van je leeftijd, ervaring en de Kwalitaria vestiging waar je komt te werken.

Op zoek naar een vakantiebaan als bezorger?

Weet je wat er zo lekker is aan een baantje als bezorger bij Kwalitaria? Het is een heerlijke flexibele bijbaan. Dus of je nu op zoek bent naar vakantiewerk als bezorger, een studenten bijbaan of een weekend bijbaan in een cafetaria, er is altijd een smakelijk job voor jou! Als bezorger bij onze snackbar is het aan jou de taak om de bestellingen snel en veilig bij de gasten thuis te brengen. Lukt dat en is de gast tevreden? Yeah, daar doe je het allemaal voor! En voor een lekker salaris natuurlijk. Ook wat dat betreft zit je gebakken: jij fietst als scooter- of fietsbezorger bij Kwalitaria straks zo die zomervakantie, nieuwe sneakers, telefoon of ‘vul zelf maar in’ bij elkaar.

Volop bezorger vacatures bij Kwalitaria

Met meer dan 130 Kwalitaria vestigingen in heel Nederland, is er altijd wel een bezorger vacature bij jou in de buurt. Vul je locatie in op de website en vind alle vacatures voor eten bezorgen in de omgeving. Solliciteren doe je vervolgens makkelijk en snel online. Dus zoek je een scholieren bijbaan en ben jij minimaal 16 jaar? Waar wacht je dan nog op? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!