Overslaan en naar de inhoud gaan

Word bedrijfsleider bij Kwalitaria

...vind de lekkerste job bij jou in de buurt!

 • Word bedrijfsleider bij Kwalitaria!
  (Assistent) bedrijfsleider

  Vacature bedrijfsleider bij Kwalitaria Oranjelaan in Zoetermeer

  Zijn jouw mouwen standaard opgestroopt, klaar om aan te pakken? Yes, dat zien we graag! Kwalitaria Oranjelaan zoekt een bedrijfsleider die klaar is om de schouders eronder te zetten. Hebben we het over jou? Solliciteer vandaag nog op de vacature bedrijfsleider in Zoetermeer.

  Lees meer
 • Word bedrijfsleider bij Kwalitaria!
  (Assistent) bedrijfsleider

  Vacature bedrijfsleider bij Kwalitaria Keizerslanden

  Zijn jouw mouwen standaard opgestroopt, klaar om aan te pakken? Yes, dat zien we graag! Kwalitaria Keizerslanden zoekt een fulltime bedrijfsleider die klaar is om de schouders eronder te zetten. Hebben we het over jou? Solliciteer vandaag nog op de vacature bedrijfsleider in Deventer.

  Lees meer
 • Word bedrijfsleider bij Kwalitaria!
  (Assistent) bedrijfsleider

  Vacature bedrijfsleider bij Kwalitaria Délifrance Bennekom

  Zijn jouw mouwen standaard opgestroopt, klaar om aan te pakken? Yes, dat zien we graag! Kwalitaria Délifrance Bennekom zoekt een bedrijfsleider die klaar is om de schouders eronder te zetten. Hebben we het over jou? Solliciteer vandaag nog op de vacature bedrijfsleider in Bennekom.

  Lees meer
 • Word bedrijfsleider bij Kwalitaria!
  (Assistent) bedrijfsleider

  Vacature assistent-bedrijfsleider bij Kwalitaria Parkwijk in Utrecht

  Zijn jouw mouwen standaard opgestroopt, klaar om aan te pakken? Yes, dat zien we graag! Kwalitaria Parkwijk in Utrecht zoekt een assistent-bedrijfsleider die klaar is om de schouders eronder te zetten. Hebben we het over jou? Solliciteer vandaag nog op de vacature assistent-bedrijfsleider in Utrecht.

  Lees meer
 • Word bedrijfsleider bij Kwalitaria!
  (Assistent) bedrijfsleider

  Vacature assistent bedrijfsleider bij Kwalitaria Leidsche Rijn

  Zijn jouw mouwen standaard opgestroopt, klaar om aan te pakken? Yes, dat zien we graag! Kwalitaria Leidsche Rijn zoekt een assistent bedrijfsleider die klaar is om de schouders eronder te zetten. Hebben we het over jou? Solliciteer vandaag nog op de vacature assistent bedrijfsleider in Leidsche Rijn.

  Lees meer
 • Word bedrijfsleider bij Kwalitaria!
  (Assistent) bedrijfsleider

  Vacature (assistent) bedrijfsleider bij Kwalitaria Papendrecht

  Zijn jouw mouwen standaard opgestroopt, klaar om aan te pakken? Yes, dat zien we graag! Kwalitaria Papendrecht zoekt een (assistent) bedrijfsleider die klaar is om de schouders eronder te zetten. Hebben we het over jou? Solliciteer vandaag nog op de vacature (assistent) bedrijfsleider in Papendrecht.

  Lees meer

Paginering

Bedrijfsleider bij Kwalitaria; iets voor jou?

Bedrijfsleider gezocht! Zijn jouw mouwen standaard opgestroopt omdat jij van aanpakken weet? Kijk, dat kenmerkt een echte bedrijfsleider in de horeca. Wat dat betreft zit je goed op deze website, want Kwalitaria heeft diverse openstaande vacatures voor een bedrijfsleider of assistent-bedrijfsleider in de cafetaria’s. Eén ding is zeker, deze smakelijke parttime of fulltime baan in een van onze restaurants zal niet snel vervelen. Elke dag is anders! Loopt het water je al in de mond? Solliciteer eenvoudig online op een van onze bedrijfsleider vacatures, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Bedrijfsleider in de horeca: de lekkerste baan

Een baan als leidinggevende in de horeca, dat smaakt naar meer. Maar wat doet een bedrijfsleider eigenlijk? Het resultaat van onze snackbar ligt mede in jouw handen. Er is dus werk aan de winkel! Als bedrijfsleider of assistent-bedrijfsleider bij Kwalitaria stuur je het team van enthousiaste collega’s aan, je werkt actief mee op de werkvloer en houdt je daarnaast bezig met het coördineren van de dagelijkse operationele zaken, zoals het werkrooster en de inkoop. Geen moment om je te vervelen dus met alle werkzaamheden als bedrijfsleider in de horeca!

Wat verdient een bedrijfsleider?

Logisch dat jij je afvraagt wat een bedrijfsleider verdient. Het loon van een bedrijfsleider in de horeca is afhankelijk van leeftijd, ervaring en de Kwalitaria vestiging waar je komt te werken. Met diverse trainings- en opleidingsmogelijkheden kun je nog verder groeien wat betreft salaris. Wist je dat Kwalitaria een eigen bedrijfsleider opleiding heeft? Daarmee haal jij nog meer uit jezelf, zowel op de werkvloer en als mens.