Overslaan en naar de inhoud gaan

Word bedrijfsleider bij Kwalitaria

...vind de lekkerste job bij jou in de buurt!

 • Kom werken bij Kwalitaria!
  (Assistent) bedrijfsleider

  (Assistent) bedrijfsleider bij Kwalitaria Délifrance Vianen

  Zijn jouw mouwen standaard opgestroopt, klaar om aan te pakken? Kwalitaria Délifrance Vianen zoekt een (assistent) bedrijfsleider (m/v) die klaar is om de schouders eronder te zetten.

  Lees meer
 • Word bedrijfsleider bij Kwalitaria!
  (Assistent) bedrijfsleider

  Bedrijfsleider bij Kwalitaria Hobbemakade in Amsterdam

  Zijn jouw mouwen standaard opgestroopt, klaar om aan te pakken? Kwalitaria Hobbemakade zoekt een bedrijfsleider (m/v) die klaar is om de schouders eronder te zetten.

  Lees meer
 • Word bedrijfsleider bij Kwalitaria!
  (Assistent) bedrijfsleider

  (Assistent) bedrijfsleider bij Kwalitaria Délifrance Presikhaaf in Arnhem

  Zijn jouw mouwen standaard opgestroopt, klaar om aan te pakken? Kwalitaria Délifrance Presikhaaf zoekt een (assistent) bedrijfsleider (m/v) die klaar is om de schouders eronder te zetten.

  Lees meer
 • Word bedrijfsleider bij Kwalitaria!
  (Assistent) bedrijfsleider

  Bedrijfsleider bij Kwalitaria De Bilt

  Zijn jouw mouwen standaard opgestroopt, klaar om aan te pakken? Kwalitaria De Bilt zoekt een bedrijfsleider (m/v) die klaar is om de schouders eronder te zetten.

  Lees meer
 • Word bedrijfsleider bij Kwalitaria!
  (Assistent) bedrijfsleider

  Assistent-bedrijfsleider bij Kwalitaria Anklaar in Apeldoorn

  Zijn jouw mouwen standaard opgestroopt, klaar om aan te pakken? Kwalitaria Anklaar zoekt een assistent-bedrijfsleider (m/v) die klaar is om de schouders eronder te zetten.

  Lees meer
 • Word bedrijfsleider bij Kwalitaria!
  (Assistent) bedrijfsleider

  Bedrijfsleider bij Kwalitaria Bilthoven

  Zijn jouw mouwen standaard opgestroopt, klaar om aan te pakken? Kwalitaria Bilthoven zoekt een bedrijfsleider (m/v) die klaar is om de schouders eronder te zetten.

  Lees meer

Paginering

Bedrijfsleider bij Kwalitaria; iets voor jou?

Bedrijfsleider gezocht! Zijn jouw mouwen standaard opgestroopt omdat jij van aanpakken weet? Kijk, dat kenmerkt een echte bedrijfsleider in de horeca. Wat dat betreft zit je goed op deze website, want Kwalitaria heeft diverse openstaande vacatures voor een bedrijfsleider of assistent-bedrijfsleider in de cafetaria’s. Eén ding is zeker, deze smakelijke parttime of fulltime baan in een van onze restaurants zal niet snel vervelen. Elke dag is anders! Loopt het water je al in de mond? Solliciteer eenvoudig online op een van onze bedrijfsleider vacatures, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Bedrijfsleider in de horeca: de lekkerste baan

Een baan als leidinggevende in de horeca, dat smaakt naar meer. Maar wat doet een bedrijfsleider eigenlijk? Het resultaat van onze snackbar ligt mede in jouw handen. Er is dus werk aan de winkel! Als bedrijfsleider of assistent-bedrijfsleider bij Kwalitaria stuur je het team van enthousiaste collega’s aan, je werkt actief mee op de werkvloer en houdt je daarnaast bezig met het coördineren van de dagelijkse operationele zaken, zoals het werkrooster en de inkoop. Geen moment om je te vervelen dus met alle werkzaamheden als bedrijfsleider in de horeca!

Wat verdient een bedrijfsleider?

Logisch dat jij je afvraagt wat een bedrijfsleider verdient. Het loon van een bedrijfsleider in de horeca is afhankelijk van leeftijd, ervaring en de Kwalitaria vestiging waar je komt te werken. Met diverse trainings- en opleidingsmogelijkheden kun je nog verder groeien wat betreft salaris. Wist je dat Kwalitaria een eigen bedrijfsleider opleiding heeft? Daarmee haal jij nog meer uit jezelf, zowel op de werkvloer en als mens.