Overslaan en naar de inhoud gaan
Kom werken bij Kwalitaria!

Werken bij Kwalitaria?

…de allerlekkerste (bij)baan!

Of je nu op zoek bent naar een job voor naast je studie of hongerig bent naar carrière- en doorgroeimogelijkheden, wij hebben een lekkere (bij)baan voor iedereen. Ja, ook voor jou! Nu vraag jij je natuurlijk af wat er zo lekker is aan werken bij Kwalitaria. We vertellen het je graag!

Lees meer...

Waarom werken bij Kwalitaria?

De lekkerste burgers klaarmaken en de meest heerlijke gerechten bereiden... Wat ons betreft zijn dat al hele smakelijke redenen. Maar er is meer. Werken bij Kwalitaria staat voor:

 1. Jouw talent voorop: Je bent geen nummer. Jouw talent en ontwikkeling wordt gezien. The sky is the limit wat ons betreft!
   
 2. De lekkerste én leukste werkplek: Zei er iemand teamuitje? Een goede werksfeer staat bovenaan ons menu. Niet voor niets is er al menig vriendschap ontstaan tussen collega’s.
   
 3. Om de hoek: Klaar om de hele buurt te leren kennen? We zitten graag dicht bij de mensen voor een hapje in de buurt. En met ruim 135 vestigingen in heel Nederland, is de kans groot dat we ook bij jou om de hoek zitten.
   
 4. (H)eerlijke werkomgeving: Da's lekker: je krijgt wat je verdient en kunt rekenen op een veilige en betrouwbare werkomgeving.
Word bezorger bij Kwalitaria!

 

Voor welke functie bij Kwalitaria ben jij gebakken?

Sjees jij straks rond op onze bezorgfiets? Of schuilt er een ware frietbaas in jou?

Bezorger

Klaar voor de start? Daar is weer een bestelling klaar. Hup, in de warmhoudtas, adres invoeren en op de e-bike springen maar! Nu komt het helemaal op jou aan. Trappen, trappen; snelheid is gevraagd, maar natuurlijk let jij op de veiligheid. Daar is de bestemming, snel naar de voordeur. Wacht, eerst nog even die glimlach op je gezicht toveren en dan trrring! ‘Eet smakelijk’ roep je vrolijk om vervolgens met een voldaan gevoel terug naar je collega’s te fietsen. Yes, weer een bestelling op tijd bezorgd!

*Let op, solliciteren voor de functie van bezorger is mogelijk vanaf 16 jaar.

> Bekijk alle bezorger vacatures

Allround medewerker

Allround medewerker? Zeg maar gerust frietbaas. Alleen al om die titel op je cv te kunnen zetten wil je deze job. En je hebt nog meer geluk, want aan jou de eer om met de lekkerste producten en ingrediënten te werken. Daar word jij blij van, maar de gasten ook. En blije gasten, dat is natuurlijk waar jij het allemaal voor doet. Oké, en voor een lekker salaris, of course. Ook wat dat betreft zit je gebakken!

Je taken op een rijtje:

 • Bereiden van sappige burgers, friet, snacks, salades en nog veel meer;
 • Jezelf inhouden om er niet zelf een hap van te nemen;
 • Opnemen van bestellingen;
 • De gast een topbeleving geven;
 • Ervoor zorgen dat de winkel er tiptop uitziet.

> Bekijk alle allround medewerker vacatures

Bedrijfsleider

Zijn jouw mouwen standaard opgestroopt, klaar om aan te pakken? Yes, dat kenmerkt een echte bedrijfsleider bij Kwalitaria! Een paar (figuurlijke) spierballen komen daarnaast goed van pas, want je hebt verantwoordelijkheden om te dragen; het resultaat van de winkel ligt mede in jouw handen!

Naast het actief meewerken op de werkvloer, houd jij ook nog tijd over voor operationele zaken, zoals de planning en inkoop. Kortom, vervelen zal jij je niet, want geen dag is hetzelfde. En dreigt het allemaal toch wat ‘alledaags’ te worden? Dan zijn er diverse trainings- en opleidingsmogelijkheden om nog meer uit jezelf te halen en verder te groeien.

Als bedrijfsleider bij Kwalitaria:

 • Stuur je het leukste team in de buurt aan;
 • Ben je medeverantwoordelijk voor het resultaat van de winkel;
 • Werk je actief mee op de werkvloer;
 • Motiveer je het team zodat elke gast zich meer dan welkom voelt;
 • Zorg je ervoor dat de winkel er tiptop uitziet;
 • Verzorg je operationele zaken, zoals de roosters, inkoop en administratie;
 • Profiteer je van smaakvolle trainings- en opleidingsmogelijkheden.

> Bekijk alle bedrijfsleider vacatures

 

Video: Kwalitaria-medewerker voor een dag

Benieuwd hoe het is om bij Kwalitaria te werken? De 11-jarige Mila wil later niets liever dan in een cafetaria werken, dus liep een dagje bij ons mee. Check in onderstaande video hoe zij de job ervaart!

Werken bij Kwalitaria

…dat smaakt naar meer!

Ben jij hongerig naar een lekkere (bij)baan bij Kwalitaria? Bekijk dan snel de vacatures bij jou in de buurt en solliciteer direct online.